Peat

Aptauja par polimēra iepakojuma apsaimniekošanu kūdras nozarē

03 / 02 / 2022

Līdz šā gada 24.februārim kūdras ieguves uzņēmumi piedalās SIA “Eco Baltia vide” rīkotā aptaujā par polimēra iepakojuma (plēves, lielmaisi) apsaimniekošanu.

Kūdras nozares uzņēmumi aicināti līdz 2022. gada 24.februārim piedalīties aptaujā par polimēra iepakojuma apsaimniekošanu.
Aptauju īsteno vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” sadarbībā ar Latvijas Kūdras asociāciju un Latvijas Zaļo punktu un tās mērķis ir noskaidrot kūdras nozares uzņēmumu viedokli par polimēra iepakojumu apsaimniekošanu, kā arī noteikt galvenos problēmjautājumus, lai rastu risinājumu un Latvijā veicinātu šo iepakojumu savākšanu un pārstrādi.
Aptaujā aicināti piedalīties visi Latvijas kūdras nozares uzņēmumi, kuru saimnieciskās darbības rezultātā rodas dažāda veida iepakojumi, piemēram, plēves, plastmasas kannas, lielmaisi jeb Big Bag un cita veida materiāli.
Aptauju ir iespēja aizpildīt līdz šā gada 24.februārim elektroniski šeit - https://ej.uz/aptauja_kudras_nozare. Aptauja ir anonīma un iegūtie rezultāti tiks izmantoti apkopotā veidā, vērtējot kopējo atbilžu statistiku.
Aicinām biedrus būt aktīviem, piedalīties aptaujā, kā arī aicināt citus kūdras nozares uzņēmumus sniegt savus viedokli par polimēra iepakojuma apsaimniekošanu Latvijā.